Mallistot

Mallistoomme kuuluu satoja muodikkaita vaihtoehtoja, jotka korostavat kantajansa parhaita puolia ja istuvat aina hyvin. Kehystä maailmasi uniikeilla väreillä ja upeilla materiaaleilla.

Spivvy

Spivvy

Spivvyn kehykset tehdään Japanissa käsityönä. Ne ovat ilmeeltään graafisia ja eloisia, vaikutelma on aina tyylikkään viimeistelty. Kehysmallistot sopivat modernille tyylitaiturille, joka haluaa kantaa aivan erityisiä kehyksiä.

kaneko-optical.co.jp
Eye’DC

Eye’DC

Eye’DC on ranskalainen kehysmerkki, joka leikittelee ihastuttavilla väreillä ja toteutuksilla. Kehitystyössä on panostettu muotoiluun, innovatiivisuuteen ja värien käyttöön. Mallisto sopii ennakkoluulottomille edelläkävijöille.

idc-lunettes.com
Eye Society

Eye Society

Näissä itsenäisten suunnittelijoiden kehyksissä on uniikki muoto ja patina. Ne ovat rohkeita ja yksilöllisiä – aivan kuin oma taidemuotonsa. Kokeile ja ihastut.

rk-design.de
Harry Lary's

Harry Lary's

Tämä uskalias mallisto tunnetaan ainutlaatuisesta eleganssistaan. Hienostunut kehysmateriaalin käsittely takaa ylellisen ja käytössä mukavan lopputuloksen. Sinä päätät, lähdetkö retrompaan vai futuristisempaan suuntaan.

harrylarys.com
Germano Gambini

Germano Gambini

Tästä italialaisesta mallistosta löytyy niin näyttävän ylellisiä kuin klassisia vaihtoehtoja. Kehyksistä voi löytää silmiä hiveleviä värejä, vaihtelevia muotoja ja kristallikoristeita. Ripaus luksusta arkeen.

germanogambini.it
Kowalski

Kowalski

Saksalaisissa Kowalskin kehyksissä tuodaan tyylikkäästi näkyviin ajan patina. Käsityönä valmistetut kehykset ovat uudet, mutta henkivät vintagea.

kowalski-eyewear.com
Enrico Coveri

Enrico Coveri

Enrico Coverin laadukkaassa muovikehysmallistossa näkyvät fantastiset värit ja halu tarjota säihkyvää silmäniloa. Mallistossa runsaasti eri kokoja ja tyylejä.

Epos

Epos

Epos on vankkumaton klassikko Italiasta. Kehysten muotokieli on ajattoman nuorekasta ja sävyt sopivat moneen ilmeeseen. Kehykset on valmistettu laadukkaasta muovista. Silmäniloa elegantille käyttäjälle.

eposmilano.com
Zenka

Zenka

Ranskalainen Zenka on erittäin chic. Nämä kehykset istuvat modernin käyttäjän tyyliin ja niitä on helppo päivittää erilaisilla koristeilla ja elementeillä. Mallisto hyödyntää mitä erilaisempia efektejä ja muotoja. Tyyliä, tunnetta ja persoonallisuutta kustomoituna.

zenka.fr | katso video »
Piero Massaro

Piero Massaro

Piero Massaro on italialainen väriläiskä, joka tarjoaa kehysten täydeltä huippudesignia. Laadukas muovimateriaali mahdollistaa uskomattomien monikerroksisten värien luomisen. Käsintehdyt kehykset ovat kuin taidetta kasvoilla.

italianadesign.com
Woo Class

Woo Class

Woo Classin puukehykset valmistetaan käsin Italiassa. Laadukkaita kehyksiä luonnehtii vahva design, harmoninen muoto ja mukavuus. Woo Classin kehyksissä käytettävyys yhdistyy ympäristöä kunnioittavaan ajattelutapaan. Materiaalina puu on kevyt, kestävä ja uusiutuva.

wooclass.com
Danish Eyewear

Danish Eyewear

Danish Eyewearin mallistojen takana on tunnettuja, myös uuden polven suunnittelijoita. Mallistossa on sekä klassisia että trendikkäitä, aikaansa edellä olevia vaihtoehtoja. Ihastut ensisilmäyksellä.

danisheyewear.com
X-ide

X-ide

X-ide on täynnä ideoita, innovatiivisia linjoja ja silmäniloa. Malliston avulla tuot persoonallisuutesi esiin ja leikit luovuudella.

x-ide.it
Oliviero Contine

Oliviero Contine

Italialaisen suunnittelijan kehysmallisto sisältää laadukkaita metalli- ja muovikehyksiä miehille ja naisille. Laatua sopivalla särmällä.